Kategorier
Chrome Enterprise

Befri virksomheden fra Ransomware med Chrome OS

Seneste rapporter viser, at der aldrig har været rapporteret ransomwareangreb på Chrome OS-enheder. Men hvorfor er det at Chrome OS er så sikkert?

Alle har efterhånden hørt om Ransomware, og alene i 2020 steg angrebene med Ransomware med hele 150 % (Harvard Business Review).

Ransomware krypterer dine data, hvilket gør det utilgængeligt for dig og dine medarbejdere, og de økonomiske konsekvenser kan være ødelæggende. Mange organisationer er tvunget til enten at betale løsesum til cyberkriminelle for at dekryptere deres data eller få hjælp fra specialister for at få brugbare data tilbage.

Sikkerhedsvirksomheden Sophos udsendte sidste i år (2020) en rapport der viste at et cyberangreb i gennemsnit koster virksomhederne 761.106 dollar pr. angreb.

Ved at vælge Chrome OS kan denne ”hovedpine” elimineres. Chrome OS er en 100% cloud platform, der som standard giver beskyttelse mod ransomware. Seneste rapporter viser faktisk at der aldrig har været rapporteret ransomwareangreb på nogen virksomhed, uddannelse eller forbruger af Chrome OS -enheder.

Men hvorfor er det at Chrome OS er så effektivt og sikkert?

Chrome OS har indbyggede proaktiv sikkerhed, der er med til at beskytte din virksomhed mod ransomware:

 • Data og filer sikkerhedskopieres automatisk til skyen og kan gendannes
  Da Chrome OS er en 100% cloud platform, er der en meget lav mængde data på enheden, der er modtagelig for ransomware.
  Alle brugerdata sikkerhedskopieres til skyen, og alle filer sikkerhedskopieres i cloud-lagringstjenester som Google Drive.
  I tilfælde af at ransomware skulle omgå Chrome OS -sikkerhedsforanstaltninger, kan dine brugerdata og filer nemt gendannes næsten øjeblikkeligt.
 • Eksekverbare filer blokeres
  Ransomware gemmer sig ofte i eksekverbare filer. Disse eksekverbare filer kan ikke køre på Chrome OS, hvilket forhindrer ondsindede apps i at køre.
  Chrome OS kører kun apps fra Google Play -butikken. Google Play Protect scanner apps efter malware, før du downloader dem.
 • Skrivebeskyttet, manipuleringssikkert OS
  Systemfiler opbevares på en separat partition for at sikre, at operativsystemet ikke kan ændres af apps eller udvidelser – denne del er utilgængeligt for ransomware.
 • Google Safe Browsing
  Google Safe browsing er en proaktiv foranstaltning, der advarer brugere, før de forsøger at navigere til farlige websteder eller før de downloader farlige filer.
 • Automatiske opdateringer
  Chrome OS opdateres hver 6 uge og dette sker helt automatisk i baggrunden – herved sikres kontinuerlig beskyttelse mod trusler.
 • Verified boot
  Hvis Chrome OS rammes af et angreb, bekræfter verificeret boot, at der ikke er blevet manipuleret med operativsystemet. Er dette tilfældet, rulles Chrome OS tilbage til en tidligere version.

Læs mere om Chrome Enterprise på vores hjemmeside, og bliv klogere på alle fordelene ved at skifte til Chrome.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere