Kategorier
Sikkerhed

Få styr på dine certifikater med PKI-as-a-Service

Det kan være dyrt og tidskrævende at sidde og administrere alle sine digitale certifikater. Man sidder og fornyer, skifter og requester nye certifikater til sit produktions miljø.
Nogle leverandører er længe om at levere certifikater. Hvis man benytter sig af en godkendt leverandør på public certifikater, men samtidig også administrere lokale certifikater, så kan det blive et stort administrations helvede.

Entrust har i nogle år haft stor success med Entrust Managed PKI (en PKI løsning, som er hosted hos Entrust (indenfor EU)). De har for et par måneder siden udgivet en As a Service løsning nemlig PKIaaS (PKI-as-a-Service)

At holde styr på virksomhedens certifikater, herunder forny dem, er en vigtig, men ofte besværlig og tidskrævende opgave for mange IT-afdelinger. PKIaaS er kort sagt løsningen på dette. Som så meget andet i verden lige nu, så vil alle firmaer have cloud løsninger, men også as a Service løsninger, da det er smart, hurtigt og kan betale sig.

Store firmaer har ofte en lokal PKI løsning, og en Public Certificate Authority til at levere public certifkater. PKIaaS samler det hele i en løsning. Det kan Entrust gøre, da de også er Public Certificate Authority ligesom Digicert osv.

Der er mange fordele ved at samle det hele i en løsning. Du kan selv deploy certifcikater på få minutter, der er næsten endeløs skalering, firmaets ”nøgler” er sikret i nogle af de sikreste datacentere hos Entrust.

PKIaaS understøtter mange forskellige systemer, blandt andet ActiveDirectory, Microsoft Intune og SCEP. Enrollment processen er nem og overskuelig.

PKIaaS er en årlig subscription og understøtter On-premise, Cloud og Hybrid miljøer, så som deres Entrust Identity Suite, så kan denne løsning også tilpasses efter firmaets behov.

Når man snakker certifikater, så er der rigtig mange ting som man vil tjekke op på hvad en leverandør kan og hvad de understøtter. Dette kan ses her pki-as-a-service-ss.pdf (entrust.com)

Hvis du vil høre mere omkring PKIaaS så tag endelig fat i din Account Manager hos COMM2IG, eller direkte mig på email niib@comm2ig.dk

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere