Kategorier
Sikkerhed

Entrust Identity As a Service: nye funktioner og andre har skiftet plads

Da 5.18 blev released i fredags. Så ændrede det ens view inde i portalen. Der er nogle ting som har skifftet plads, men der er også tilføjet nogle nye features såsom Group Policies og Modern Auuthentication til Active Sync Device Provisioning

Nye Kategorier og features som har skiftet position

Hvis man tager helt overordnet på admin portalen, så har den ikke ændret sig medmindre man vælger at trykke på menu knappen oppe i venstre hjjørne.

Hvis man trykker på menu knappen, så kan man se der er 2 nye kategorier ”Configuration” og ”Policies” Entrust har valgt at lave de her 2 kategorier for at afspejle deres On-premise mest muligt og gøre det nemmere for IT administratorene at finde rundt.

Under ”Configuration” kan man se at Password Blocklist er flyttet ud som en side og ikke er en del ”Password Authenticator” Alle Authenticators som man fik i en side med en dropdown menu er til at finde under Policies kategorien, og den har fået en lille overhaling

Man kan nu se alle authenticators i siden og alle de settings man kan lave lige ved siden af.

Nye features som er tilføjet til portalen

Som nævnt foroven, så er der også kommet lidt nyt til portalen.

Der er kommet Modern Authentication til Active Sync Access som kan findes under kategorien ”Configuration”

Der er også kommet en helt nyy og fed feature, Group Policies. Denne feature er til at finde under kategorien ”Policies”. Mange tænker straks Microsoft Group Policies, og det er det slet ikke ment på denne måde her.  I Entrust er det ment at man kan override den globale indstilling og ændre nogle ting for brugere som er i en bestemt gruppe.

Når man trykker på + for at tilføje en ny Group Policy, så skal man give den et givent navn, vælge hvilken gruppe som man vil smide denne Group Policy på, og hvilket settings kategorier man vil ændre. Man kan vælge 1 eller flere Group Policies. Grunden til denne feature er udkommet, vil jeg skyde på er at der er nogle som er i IT afdelingen, Salg osv som skiller sig ud fra den Globale Indstilling

Der er kommet flere features og der er ændret på nogle forskellige ting, som man kan læse om i deres Release 5.18 (trustedauth.com)

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere