Kategorier
Infrastruktur og cloud

Lenovos Datacenter-forretning er for længst blevet voksen

Der er gået hele 6 år siden Lenovo opkøbte IBMs serverforretning. Tiden flyver virkelig, men jeg oplever stadig virksomheder, som ønsker at genbestille en server/storageløsning fra IBM, da det var hvad de investerede i sidst. Men der er sket meget på 6 år…

Lenovo overtog i 2006 pc-forretningen fra IBM. I 2014 fulgte den del af IBMs serverforretning, som producerer servere baseret på x86-arkitekturen, med inklusiv IBMs udviklere og ingeniører.

I årene, der er gået, er navlestrengen mellem Lenovo og IBM ikke alene klippet over. Lenovos serverforretning har vokset sig stor og stærk, har skabt sit eget liv og sit eget økosystem. Det betyder, at kunder kan samle deres datacenterinstallation ét sted.

Frigørelsen fra IBM betyder, at Lenovo selv styrer produktionen og supply chain. Og for vores kunder betyder det, at vi kan sammensætte de løsninger, de har behov for – om det er to små servere i en lille og agil datacenterløsning eller store high-performance datacenterløsninger, der kan crunche data om vejrsituationer eller komplicerede forskningsdata.

Med Lenovo XClarity kan vores kunder desuden nemt styre alt på tværs af platformen og få lynhurtig kommunikation mellem servere, netværk og storage.

Innovative partnerskaber

Derudover har Lenovo og NetApp i 2018 indgået et tæt partnerskab – Lenovo NetApp Technology.

Det er det perfekte match mellem intelligente servere fra Lenovo og intelligent data management-teknologi fra NetApp. Resultatet er markedsledende storageløsninger til virksomheder af alle størrelser og med alle typer styresystemer og platforme.

De er med på forreste bølge og kan hurtigere levere nye løsninger og teknologier til kunderne. NetApp har i en årrække og senest i 2019 indtaget førstepladsen i Gartners Magic Quadrant for primær storage med afsæt i både innovation og visioner. Fundamentet er i den grad på plads.

One Point of contact

Den største gevinst ved alt dette er, at vores kunder kun skal ringe ét sted. Det samme for os som forhandler: Vi kontakter Lenovo i Danmark og får alt derfra. Pakket og leveret i én samlet løsning og med ansvar og support samlet ét sted.

Vi oplever tit og ofte udbud fra store virksomheder, som stiller krav om leverance fra én producent, samt at der er stor fleksibilitet i forhold til, hvad man kan putte ind i serverne. Det imødekommer Lenovo, samtidig med at leverancen er hurtigere og sikkerheden i top.

Blev du nysgerrig?

Ring endelig, hvis du ønsker at høre mere om hvad Lenovo kan gøre for din virksomhed. Du fanger mig på +45 22 10 52 13 eller thfr@comm2ig.dk.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere