Kategorier
Mobilitet

Samsung Galaxy Unpacked event

I en pressemeddelelse fortæller Samsung, at de afholder deres årlige sensommer event den 5. august kl. 16:00 dansk tid. Eventet ”Galaxy Unpacked” kommer udelukkende til at foregå digitalt.

I en pressemeddelelse fortæller Samsung, at de afholder deres årlige sensommer event den 5. august kl. 16:00 dansk tid. Eventet ”Galaxy Unpacked” kommer udelukkende til at foregå digitalt, som vi også har set det tidligere på året med Apples WWDC- og Microsoft Ignite konference, selvfølgelig i lyset af Corona.

Ved sidste Galaxy Unpacked event på samme årstid, lancerede Samsung deres Galaxy Note 10. En telefon, som jeg selv har været utrolig glad for. Jeg benytter specielt pennen fra Note 10 bl.a. til at tage noter under møder, hvor den let læser mine skriblerier og omsætter det til bogstaver. Skriftgenkendelsen er ret god; jeg skriver en afart af skråskrift, og det har softwaren ingen problemer med at afkode. Det gør, at jeg væsentligt hurtigere kan skrive tekster, indsætte små tegninger m.v.

Jeg er jo gået all-in på at være mobil, så jeg har alt tilgængeligt via min smartphone. Og skal jeg sidde med traditionelt Excel-arbejde, så tilslutter jeg min Note 10 til en skærm og arbejder via en RDP-klient i DeX-mode.

Følg med i Samsungs præsentation den 5. august kl. 16 dansk tid på deres YouTube kanal eller via Samsungs egen hjemmeside.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere