Kategorier
AV og Video Collaboration Microsoft 365

Skype for Business Online End of life i 2021 – overvejer du Teams i stedet?

Microsoft har annonceret at Skype for Business går end of life 31. juli 2021. Hvad betyder det? Det betyder at tjenesten hos Microsoft ikke længere vil være tilgængelig. Det vil sige at cloud tjenesten lukker. Hvis du kører Skype for Business on-premise, vil du stadig kunne bruge din server løsning.

Microsoft udgav i 2017 Teams som det nye værktøj til samarbejde på tværs af chat, video, opkald og dokumenthåndtering. Siden starten på Teams, er der løbende kommet nye og flere muligheder for at integrere forskellige applikationer og processer ind i Teams. Både udgivet af Microsoft, men også fra rigtig mange samarbejdspartnere.

Microsoft Teams er et værktøj som kan virke overvældende at skifte til, fra Skype for Business. Hvor Skype for Business er koncentreret omkring chat, video og opkald, er Teams Microsofts drøm om en samarbejdsportal som kan favne hele din arbejdsdag.

Microsoft Teams apps katalog

Mange af dem vi taler med, skal vænne sig til at de ikke længere har det samme hurtige overblik over, om deres kollega fx er til stede/grøn eller optaget/rød, i forhold til om de kan tage fat i dem. Det kan virke som småting, men at tage et helt nyt værktøj i brug og den adoption af løsningen det medfører, kan være en stor udfordring.

I forlængelse af ovenstående, er det vigtigt at huske på, at det ikke er den tekniske del af migreringen fra Skype for Business til Teams, som er det mest udfordrende. At få så mange brugere som muligt med på rejsen, kan være en stor udfordring.

Når det er sagt, at der stadig nogle områder man skal holde sig for øje, når der skiftes. Hvad sker der med brugernes kontaktlister, chat-historik mm. I det hele taget håndtering af data fra et system til et andet.

Hos COMM2IG vil vi gerne hjælpe jer på denne rejse. Om det er en introduktion til Teams eller en skræddersyet workshop. Tag fat i os og lad os få en snak om hvad I har behov for.

Links til mere information
Skype for Business and Teams feature Comparison
Microsoft Teams overblik

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere