Kategorier
Infrastruktur og cloud

Gør serverrummet overflødigt

Jeg er vild med nye serverløsninger, der tilgodeser selv helt små virksomheder. Også selvom de er udviklet til gigantisk store virksomheder med behov for at kunne afvikle enorme mængder data så tæt på forretningens kerne som muligt.

Lenovo ThinkSystem SE350 er en ny innovativ server fra Lenovo der skaber helt nye muligheder. Denne server har indbyggede funktionaliteter som ingen anden server på markedet og skaber helt nye muligheder for selv små og mellemstore virksomheder. Ja, lige netop den størrelse virksomheder, vi har flest af i Danmark.

Det særlige ved Lenovo ThinkSystem SE350 er, at den gør selve serverrummet overflødigt. Både hos automekanikeren og hos kontorvirksomheden. Den tåler støv, høj luftfugtighed, høje temperaturer, samt knubs og rystelser. Derfor kan den skrues op på væggen, hvor man svejser og sliber, eller under skrivebordet, hvor den ikke forstyrrer indretningen. Og skulle man have lyst til at tage serveren med i sommerhus eller på den anden side af jorden, kan man nemt gøre det. 

Sikkerheden i top
Hvad nu med sikkerheden, tænker du måske? Skulle nogen finde på at skrue serveren ud af væggen – uden tilladelse – krypteres data automatisk. Så snart den bliver flyttet fra den registrerede position, lukker den ned. Det er genialt. Det er også genialt, at denne server fungerer fint på mobilnettet, udover WiFi selvfølgelig. 

Med et trylleslag er det støvfri, nedkølede, afsikrede serverrum elimineret, og computerkraften kan flyttes rundt, afhængigt af hvor beslutningerne træffes. 

Nye anvendelsesmuligheder
Det mobile datacenter åbner op for helt nye anvendelsesmuligheder. Netop fordi denne server er robust og kan installeres i forskellige miljøer, kan den fx også anvendes i mandskabsvogne, på skibe, på byggepladser og sågar geologiske udgravningssteder langt fra alfarvej. Eneste krav er strøm. Man kan sætte det hele op remote uden behov for en tekniker on-site. 

Serveren er naturligvis også anvendelig i produktions-, rådgivnings- og servicevirksomheder, som genererer store mængder data og er afhængige af lynhurtig adgang til kontorapplikationer og økonomisystemer. Lenovo ThinkSystem SE350 arbejder suverænt sammen med cloud og sikrer, at de omkostningstunge applikationer med mange data bliver afviklet i højeste hastighed helt tæt på forretningens kerne. 

Opnå økonomisk gevinst
Derfor spår vi, at mindst halvdelen af Danmarks små og mellemstore virksomheder, som ikke er deciderede it-virksomheder, utvivlsomt vil få økonomisk gavn af denne server, både ved at droppe det fysiske serverrum og ved at gentænke måden hvorpå man driver datacenter.

Læs mere på Lenovos egen hjemmeside.

Blev du nysgerrig?

Ring endelig for mere viden om, hvad Lenovo ThinkSystem SE350 kan gøre for din infrastruktur. Du fanger mig på +45 88 41 87 63 eller thfr@comm2ig.dk.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere