Kategorier
Sikkerhed

YouSee.com

Har du eller dine kollegaer været inde på yousee.com?

Gør du dette, bliver du udsat for et hackerangreb..!

Du har sikkert prøvet det før. Du sidder og surfer rundt og skal lige checke flytider hos SAS og logger ind på sas.com blot for at finde en hjemmeside for konsulent firmaet SAS. Ups! tænker du og søger nu på sas.dk og kommer nu ind på den rigtige side.

Yousee benyttes af mere end 1 million brugere i Danmark, og du har sikkert været inde på deres hjemmeside. Men reelt er det ikke Yousee’s officielle hjemmeside, der spreder malware!

OG det er netop dette, som hackerne benytter sig af på Yousee.com. Den rigtige side er yousee.dk!

Hackerne finder frem til de hjemmesider, som vi – ved en fejl kommer ind på – og laver en hjemmeside på dette domæne, som de inficerer med malware. Denne malware bliver installeret idet du søger ind på hjemmesiden. Let og simpelt.

Yousee.com er en kendt side af sikkerheds firmaerne, der blokerer din adgang til denne side, og derved sikrer at du ikke bliver ramt af malware. Benytter du fx. sikkerhedsløsningen fra producenten Sophos, så er du beskyttet.

Du kan bruge denne side yousee.com til at teste sikkerheden på din PC, og derved det endpoint protection software, som skulle beskytte din PC. Hvis du ikke får en alarm, der sikrer at du ikke kan komme ind på denne side, så skal du nok vælge en anden sikkerheds løsning!

Er du blot en smule i tvivl om du vil blive beskyttet, så skal du reelt ikke foretage denne test. Du bliver jo ramt, hvis det ikke virker.

Hackerne udnytter vores fejl

Hvor mange af dine kollegaer kunne tænkes at komme til at taste .com ind i stedet for .dk ? Resultat: firmaet netværk risikerer nu at blive inficeret. Derfor er det vigtigt at du altid har et godt og opdateret sikkerheds produkt installeret på din PC.

Opdater dit anti-virus system til Endpoint protection systemer

I dag kalder vi faktisk ikke sikkerheds systemerne for “anti-virus systemer“længere, men “endpoint protection systemer“. Hackerne angriber på så mange andre måder end den traditionelle signaturvirus, at der skal mere avancerede systemer til at beskytte enhederne i dag. Og det gælder både Windows enheder, Mac-, Android og iOS enheder. En endpoint løsning skal idag bl.a. modtage notifikationer fra producenten mindst flere gange om dagen, for derved altid at være opdateret. Ikke som i gamle dage, hvor du downloadede en updatering hver 14. dag.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere