Kategorier
Microsoft 365

End of Life for Windows 7

Microsoft stopper supporten for det 10 år gamle styresystem

Bruger du stadigvæk Windows 7 på din PC? Så skal du have med i baghovedet at Microsoft stopper supporten for det 10 år gamle styresystem.

Den 14. januar i år udsender Microsoft ikke længere opdateringer til Windows 7 og det vil betyde at dine PC ikke længere får rettet drivere, osv. Statistikker oplyser at godt 26% af alle PC’er kører stadigvæk på Windows 7. 

Men Microsoft vil stadigvæk udsende sikkerhedsopdateringer, som betyder at din Windows 7 enhed stadigvæk vil blive sikret mod virus, malware, osv. Du skal være opmærksom på at få implementeret disse opdateringer, hvis du fastholder brugen af Windows 10 enheder. 

Vi er med i flere større opgraderingsprojekter, for det er ikke så lige til. Mange virksomheder har andre ældre systemer, som måske også skal opgraderes til at kunne køre på Windows 10. Det skal der tages højde for i projektet. 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere