Kategorier
AV og Video Collaboration

Hvordan ser fremtidens møderum ud efter den nye normal?

Se hvordan EPOS i samarbejde med Microsoft har skabt møderumsløsninger, der tager forskud på fremtiden.

COVID-19 pandemien har accelereret en trend, som har været undervejs i mange år: Hybrid Work og det virtuelle samarbejde. Et paradigmeskifte som muligvis ville have taget flere år er i stedet blevet komprimeret til nogle få. I samarbejde med Microsoft har EPOS skabt møderumsløsninger, der tager forskud på fremtiden.

Ny mødekultur kræver nye værktøjer

Klar kommunikation er fundamentet for produktiviteten på arbejdspladsen. Og i dag kan ethvert møde, enhver interaktion og enhver arbejdsopgave kræve både fysiske og virtuelle komponenter, som alle stiller krav om nye smarte værktøjer til at løfte opgaven.

For mødedeltagere handler det om at blive set, hørt og forstået i et virtuelt miljø. For virksomheden handler det om at finde fyldestgørende samarbejdsværktøjer der lever op til en sikkerhedsstandard alt imens værktøjerne er nemme at udrulle, styre og overvåge. Løsningen hertil er en intelligent samspil mellem software, lyd og video.

EPOS, Microsoft og morgendagens møderum

EPOS har igennem et partnerskab med Microsoft udfordret den “nye normal” med en helhedsorienteret løsning. Partnerskabet kombinerer ekspertisen fra to af de største brands inden for virtuelt samarbejde. Hvor Microsoft bidrager med ekspertise indenfor softwareløsninger, bidrager EPOS med mange års erfaring inden for lyd- og billedeudstyr som leverer krystalklar kommunikation og samarbejde.

Microsoft har oplevet en uhørt stor tilslutning til Teams under pandemien. I april 2021 havde platformen 145 millioner aktive brugere om dagen, en imponerende stigning hvis man sammenligner med niveauet året forinden med 32 millioner daglige brugere. Ikke overraskende, bestræber Microsoft sig nu på at levere den bedst mulige integreret løsning for møderum via løsningen Microsoft Teams Rooms.

EPOS produkter er en integreret del af Microsoft Teams-løsningen. EPOS har bl.a. en lang historie for lydkvalitet og kan levere enheder med god lyd og samtidig møde udfordringerne for morgendagens møderum.

EPOS og Microsofts partnerskab kombinerer kommunikationsenheder og software, der sikrer at mødedeltagerne står skarpt og tydeligt med krystalklar lyd og er komfortable selv i udfordrende miljøer hvor fx modlys eller baggrundsstøj før har kunne skabe problemer.

EPOS løsninger der understøtter det virtuelle samarbejde og hybrid work

EPOS er fokuseret på at understøtte fremtidens arbejdsplads hvor medarbejderne har mulighed for at deltage i møderne fra hjemmekontoret eller i mødelokalerne.

EXPAND Vision 3T

Denne videobar er certificeret til Microsoft Teams Rooms og er designet specifikt til små og mellemstore møderum. Nyd en naturlig mødeoplevelse med intelligent framing af deltagere med lyd og billede samt støjreduktion. EXPAND Vision 3T kommer i en bundle med EPOS EXPAND 30T speakerphone, som ovenikøbet garanterer krystalklar lyd.

ADAPT 560

For den egenhændige mødedeltager hjemmefra, er det vigtigt at udstyret lever op til en række krav, der sikrer kvaliteten af mødet. De har brug for et headset der lader dem skifte mellem virtuelle møder, skrivebordsarbejde og arbejdet på farten. ADAPT 500-serien er designet specifikt for den moderne medarbejder. Det ANC-aktiveret headset giver perfekt klarhed, komfort og koncentration i selv i de mest krævende miljøer. Og hop direkte ind i dit Microsoft Teams mødet med et tryk på en dedikeret knap.

Find det perfekte match med jeres møderum

Alt efter hvilke behov jeres møderum måtte have, så har EPOS udviklet en løsning der passer til lige netop jeres behov

  • Fokusrum – EPOS EXPAND 30T
  • Små møderum – EPOS EXPAND Vision 3T bundle
  • Mellemstore møderum – EPOS EXPAND Vision 3T & EPOS EXPAND 80T
  • Store møderum – EPOS EXPAND 80T & 2x EPOS EXPAND 80 MIC
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere