Kategorier
Sikkerhed

Entrust udgiver ny og opdateret app

Det har været længe ventet at der skulle komme en helt ny app fra Entrust. Entrust arbejder på højtryk på at få smeltet sine to flagskib af produkter indenfor MFA sammen.

Sidste år annoncerede de at de skiftede navn fra Entrust Datacard til Entrust, og i år udgiver de ny og forbedret app, samt en masse andre features.

Appen er tilgængelig på både iOS og Android platform.

Funktionen Password Reset

Figur 1

En af de fede features, som man kan benyttes sig af i den nye app allerede nu, er Password Reset (hvis det selvfølgelig er slået til i systemet). Brugerne kan nemt og hurtigt skifte deres Windows password direkte fra app’en istedet for at skulle logge ind på en hjemmeside. Ved at trykke på Manage Password” inde under den identity som man har sat op, så har man mulighed for at skifte sit Windows password. Der skal selvfølgelig sættes en pinkode op først af brugeren for at dette kan lade sig gøre, men når dette er gjort så er det så nemt og overskueligt at skifte sit password.

Her er en lille guide til hvordan man tvinger sin app til at opdatere og hvordan den ser ud:

Åben din appstore og skriv i søge feltet “Entrust Identity”

Vælg Entrust Identity og tryk på opdater

Figur 2.

Når app’en er opdateret, så vil den se således ud, når man åbner app’en (figur 2)

Som man kan se, så har deres app fået en stor ansigtsløftning, men også muligheder for Entrust at samle alt i en app.
Deres Smart Credential app som bruges til Passwordless Bluetooth logon bliver implementeret i denne app om noget tid. Password Reset bliver også, som en af de mange features, implementeret ind i denne app.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring både Entrust Identity Essentials eller Entrust Identity As a Service så kontakt din COMM2IG account manager, eller mig direkte på niib@comm2ig.dk.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere