Kategorier
Chrome Enterprise

Chrome Enterprise Upgrade kommer til Danmark

Styrk økonomi og administrationen og gør sikkerheden mere enkel – der er flere grunde til at genoverveje traditionel pc- og Officekombination.

Danske virksomheder bruger hver måned milliarder af kroner på Officelicenser. Samtidig lægger deres IT-ansatte utallige timer i ikke-forretningsudviklende aktiviteter såsom patching og administration af alt fra antivirus, klientsoftware og operativsystemer på medarbejdernes arbejdscomputere.

For der er jo ingen vej udenom. Eller er der?

Det mener Per Bakhauge, Business Manager hos COMM2IG, hvis 120 medarbejdere leverer løsninger og hardware til erhvervsliv og offentlige institutioner.

Platformen har bestået syretesten

I undervisningssektoren har man gennem de seneste år rullet titusindvis af Chromebooks ud til folkeskoleelever. Her tilgår eleverne alt fra produktivitetssoftware til e-learning, men med et langt mindre behov for support, end hvis de eksempelvis skulle anvende computere baseret på andre operativsystemer

Per Bakhauge

Det er interessant af flere årsager, vurderer han.

Dels er Folkeskolen et af de mest krævende miljøer, man kan drive IT-løsninger i, da brugerne ikke kan siges at være særligt optagede af retningslinjer, IT-policy og compliance. Dels er undervisningssektoren – hvor Chromebooks i dag har en markedsandel på knap 40 procent – et marked, hvor der særligt de seneste år er blevet kigget langt mere grundigt på omkostningsniveauet end førhen.

I Folkeskolen har Chromebooks virkelig bestået syretesten herhjemme. Det er en erkendelse, der også har spredt sig til det professionelle marked

Per Bakhauge

Særligt gennem det seneste halve år har COMM2IG oplevet en markant stigende interesse fra virksomheder, som udforsker mulighederne for at reducere unødvendige IT-omkostninger, forenkle deres administration samt styrke mulighederne for cloudbaseret samarbejde.

Her er Chrome Enterprise og Chromebooks på radaren. Det mærker vi tydeligt. Vi er ganske vist ikke helt på niveau med Sverige, Norge og Tyskland, hvor platformen virkelig er på fremmarch i virksomhedssegmentet. Men interessen er klart stigende herhjemme

Per Bakhauge

Sikkerhed, stabilitet, support, samarbejde – og betydelige besparelser

Chrome Enterprise har gennemgået en revolutionerende modenhedsproces de seneste mange år. Den er nem at administrere, stabil, sikker og tilbyder det serviceniveau, man forventer som erhvervskunde. Herunder hurtig, kompetent og tilgængelig døgnsupport. I dag er der da også kunder såsom Toyota, Spotify, DHL, Colgate-Palmolive, pwc, Whirlpool og Viessmann, som anvender Chromebooks og Chrome Enterprise

Søren Eskild Jensen, Solution Advisor hos COMM2IG

Dertil kommer udsigten til en positiv business case. I snit er der en rå omkostningsbesparelse på 50-60 procent ved anvendelse af Chromebook og Chrome Enterprise sammenlignet med en Microsoftbaseret løsning.

Man kan desuden stadig arbejde videre i Microsofts produktivitetsunivers og anvende Windows-applikationer, da dette er understøttet i Chrome Enterprise.

Endelig kommer produktivitetsfordelene ved at vælge Chromebooks. De er designet på en måde, så brugeren slipper for tidskrævende opdateringer, da disse kører i baggrunden uden at forstyrre. Ligeledes gør designet af Chromebooken også, at behovet for en traditionel antivirusløsning ikke er til stede – dette er bygget ind i platformen

Søren Eskild Jensen

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere