Kategorier
Sikkerhed

Beskyt dig mod data hacking med et USB-kabel

Derfor bør du anskaffe dig en datablocker for at forhindre fænomentet “Juice Hacking”

Du bør anskaffe dig en “Data Blocker”. Faktisk bør du altid have sådan en dims med dig, når du har brug for at oplade din mobile enhed et fremmed sted. Du kan nemlig ikke være sikker på, at det USB-stik, som du er ved at sætte dit kabel ind i, ikke også hacker dine data! Man kalder denne form for hacking “Juice-hacking”.

Den fungerer på denne måde, at du sætter den imellem ledningens USB-stik og det USB-hun stik, som skal give dig strøm. Inde i USB-blockeren er det kun ledningerne til strøm, der videreføres til din smartphone. Herved er du sikker på at dine data ikke bliver hacket.

Du kan købe denne lille enhed her for kr. 49,-:

Vi har allerede solgt en del af disse enheder. Blandt andet til alle medarbejderne i et ministerium. Den ligger fast i min taske.

Og bare for at være sikker, så har vi fået den skilt ad og testet. Der er sendt strøm igennem enheden og målt, for at se om det passede, at det kun var strøm, der kom igennem. Og konklusionen var: at den virker, som den skal!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere