Få adgang til Sophos Home Premium.

Denne vejledning forklarer hvordan du, som medarbejder får adgang til Sophos Home Premium sikkerhedssoftwaren i 3 lette trin.

Trin 1: Få en licenskode

1. Når først jeres organisation er tilmeldt SOPHOS Home Medarbejder aftalen, så skal du gå ind på denne hjemmeside (åbner i nyt vindue):

2. På siden, som du ser et eksempel på her øverst, indtaster du din firma-email adresse.

Du modtager derefter en email i din firma mailboks, som ligner denne her til højre.

3. Midt på siden er den kode, som skal indtastes senere. Send evt. mailen hjem til dig selv.

Bemærk, at hvis du allerede har en SOPHOS Home konto, så vil du kunne opgradere/forlænge din sikkerhedsløsning med den fremsendte kode.

Trin 2: Opret en SOPHOS Home-konto og indtast kode.

Du skal nu oprette en SOPHOS home-konto. Der er et link i den fremsendte email.

Ellers klik her.

Når kontoen er oprettet, skal du klikke på dit navn (emailadresse) oppe i højre hjørne og vælge “My Account”. I subscription boksen indtaster du nu den licenskode, der stod i den fremsendte email, og godkender dette.

Nu er portalen oprettet, hvorfra du nu kan styre de 10 PC’er og Macs.


Trin 3: Installation af SOPHOS på enhederne.

Nu skal SOPHOS installeres på de enheder, som man ønsker at beskytte. SOPHOS Home er allerede sat op, så tilmeldte enheder straks bliver beskyttet.

I den 3. artikel om SOPHOS Home, har vi samlet vejledning i at få SOPHOS Home installeret på enhederne, samt en vejledning i konfiguration af de forskellige funktioner.


Virksomhedens medarbejdere er nu beskyttet på deres private PC’er og/eller Macs.
Dette løfter også sikkerheden for organisationen.
Det bliver sværere for hackerne at skaffe sig adgang til medarbejderens private netværk (som firma PC’en måske også tilsluttes). Dokumenter skrevet eller åbnet på den private PC sikres hvis de sendes til organisationen eller medbringes på en USB-nøgle.
Endelig skaber SOPHOS Home en opmærksomhed omkring malware, phishing, mv.


SOPHOS tilbyder naturligvis samme sikkerhedsløsning til virksomheder. Her er tale om flere funktioner rettet mod virksomheder og organisationen, bl.a. at administrator kan sætte politiker for alle eller grupper på een gang (og ikke enkeltvis). Her er også væsentligt flere alarmer, analyser af trusselsbilleder, funktioner, der opsporer malware, som er sendt til flere i virksomheden, og meget mere.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere