Kategorier
Sikkerhed

Hvordan arbejder en hacker?

Se eller gense vores webinar, hvor vi så på, hvordan en hacker forsøger at skaffe sig adgang til en organisation med forskellige værktøjer og metoder.

COMM2IG har et tæt samarbejde med specialisterne fra Defensive IT vedrørende forskellige opgaver ude hos vores kunder. Det kunne være at en organisation er blevet hacket. Det kunne være en formodning om at organisationen er sårbar og derfor gerne vil have testet denne sårbarhed, fx. i form af en såkaldt penetration-test.

Forleden havde vi fået Allan Bo Jensen til at give vores kunder et indblik i hvordan hackere tænker, når de vil angribe en virksomhed. Hvilke redskaber benytter de sig af. Og hvordan planlægges et angreb. Hvor kan hackere finde på at angribe, osv.

Det var et ganske spændende indblik, som Allan gav. Og der var mange øjenåbnere undervejs.

Du kan se eller gense webinaret her:

Se nogle af vores andre webinarer her i marts måned på linket herunder. Særligt interessant kunne være webinaret på torsdag, hvor Allan Bo Jensen denne gang fortæller om “Sikker Password”. Her kigger vi på hvad man kan finde ude på DarkWeb mht. password for en organisation, og hvordan Defensive-IT kan assistere med at få lukket disse sikkerhedshuller.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere