Service Level Agreement

Begrebet SLA forkortelsen for Service Level Agreement benyttes ofte i forbindelse med rammerne for support eller reaktionstid.

id.sophos.com

Denne hjemmeside giver adgang til alle jeres Sophos adgange. Vi anbefaler, at man altid tilgår Sophos via denne url.

Sikkerdigital

Sikkerdigital er en hjemmeside, som rådgiver danske borgere, private virksomheder og offentlige organisationer. Bag hjemmesiden står Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen, samt en række partnere.

Sophos

SOPHOS er en af de førende sikkerhedshuse i verden, som har em bred vifte af sikkershedsløsninger, der udveksler informationer og derved løfter sikkerheden automatisk. COMM2IG er SOPHOS Platinium Partner med flest specialister.

Advanced Encryption Standard

Advanced Encryption Standard – Krypteringsstandard. Idag forventes minimum en 256 bit kryptering, der af begrebet AES 256. Wikipedia

Center for Cybersikkerhed

Fra hjemmesiden: Læs mere på hjemmesiden her

Endpoint Protection

For nogle år benyttedes begrebet “anti-virus” systemer, når man talte om at beskytte sin PC eller organisationens servere. I dag beskytter disse løsninger væsentligt mere end blot mod virus. Løsningerne kan fx beskytte din browser, når du søger rundt på internettet, og kommer ind på sider med malware. De passer på, at de betalingssider, som […]

Rådet for Digital Sikkerhed

“Rådet er en uafhængig medlemsorganisation, der bygger bro mellem organisationer, virksomheder, offentlige myndigheder og forskningen.” fra Rådets hjemmeside.

Dataetisk Råd

I maj 2019 nedsatte den daværende regering et nyt Dataetisk Råd har til opgave “at understøtte en ansvarlig og bæredygtig dataanvendelse i erhvervslivet og i den offentlige sektor. Konkret skal Dataetisk Råd bidrage til en åben debat om brugen af nye digitale løsninger, data, kunstig intelligens osv. og de dilemmaer, som de nye teknologiske muligheder […]

Datatilsynet

En uafhængig statslig myndighed under Justitsministeriet, der har til opgave at føre tilsyn med, at virksomheder og offentlige organisationer overholder Persondataforordningen (“GDPR”), og  Databeskyttelsesloven. Hjemmeside.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere