Gense Entrust webinarer

I foråret og efteråret af 2020 har vi haft afholdt webinarer om multifaktor godkendelse, ofte forkortet MFA eller 2FA.

Ønsker en virksomhed eller organisation fx at beskytte sig mod account take-over, CXO fraud, phishing angreb, så er det vores opfordring, at man implementerer endnu en godkendelsesfaktor, når brugerne logger ind med deres brugernavn og password.

Er man en offentlig organisation, så foreligger der et krav om at 2FA/MFA var implementeret pr. 1. januar 2020. Se artiklen her.

Del 1: Introduktion til Identity Essentials (tidl.SMS Passcode“)

Webinarerne tog udgangspunkt i løsningerne fra Entrust. Mange har hørt om produktet SMS Passcode og løsningen Intellitrust.

Vi gennemgik disse løsninger over 2 webinarer, hvor 1. del var en overordnet gennemgang af Entrust og løsningernes muligheder. Vores egen specialist Nick Ibsen demonstrerede live, hvor enkelt og let det er at sætte løsningerne op, bl.a. i et Microsoft miljø.
Vi så også på løsningen Password Reset, der kan reducere en af IT-helpdesks opgaver betragteligt. Læs mere om Password Reset her.

I videoen herunder kan du (gen-)se første del af webinarene.

Del 2: Udvidet webinar om Identity as a Service (tidl. “IntelliTrust”)

I del 2 blev gennemgangen mere teknisk og Nick gennemgik forskellige funktioner i produktet. Her gennemgik vi følgende punkter:

  • Introduktion til Admin Portal
  • Authenticators muligheder
  • Directories muligheder
  • IntelliTrust Enterprise Service Gateway (M. Opsætning)
  • IntelliTrust Apps & Resources
  • Office 365 setup før og efter Intellitrust implementering (Opsat med COMM2IG udviklet Program)
  • IntelliTrust login til desktop og Windows-servere
  • IntelliTrust ekstra features (Self Service Website med SSO og Password Reset)

Du kan gense webinaret herunder:

Et godt tilbud!

Entrust tilbyder resten af året 20% rabat på Identity Essentials (tidl. “SMS Passcode”) ved en 3. årig aftale, dvs. kr. 492,- eller kr. 13,50 om måneden i 36 mdr. pr. medarbejder.

Kampagne til eksisterende kunder:

Kunder med aktiv Software Assurance på deres eksisterende SMS Passcode perpetual licens kan opgradere til subscription og få 40% rabat ved at tegne 1,2 eller 3 års aftale. 

Implementeringen:

COMM2IG tilbyder en standard implementering af løsningen på blot en dag, hvor vores specialist Nick Ibsen også uddanner og rådgiver jer om løsningens muligheder, der kan optimere sikkerheden i jeres organisation.


Er din organisation klar til NSIS-kravene?

Det offentlige Danmark skal have implementeret kravene til NSIS (National Standard for Identiteters Sikringsniveauer) her i løbet af 2020, efterfølgende vil dette også relevant for private virksomheder.
COMM2IG, Entrust og Schnell IT-Revision & Compliance A/S tilbyder et uforpligtende webmøde, hvor vi rådgiver jer om standarden (Læs mere her).

Læs mere på vores blog

På vores blog skriver vi løbende om tips og nyheder ved Entrust løsningerne. Klik her for at se de indlæg, der er skrevet om Multi faktor godkendelse.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere