Tag med til Mobile World Congress i Barcelona

Mobile World Congress er Europas største messe indenfor mobilitet med over 100.000 besøgende og 2.400 udstillere.
Her er alle nyhederne indenfor smartphones, tablets, chromebooks, laptops, printere, 5G-teknologier, brugen af VR og HoloLenses, wearables, gadgets, dimser og dutter.

Messen foregår i Barcelona fra mandag d. 24. til torsdag d. 27. februar 2020.

Har du en interesse for hvad der rører sig indenfor mobility, så er dette messen at besøge. Her udstiller producenterne: Microsoft, Samsung, Google, Intel, SAP, SONY, LG, ZTE, Nokia, Cisco, DELL, Lenovo, Huawei og mange mange flere deres nyeste produkter. Hertil kommer UEM producenter, så som SOTI og VMware.

Vi ved, at mange af vores kunder gerne vil deltage på messen, men at den kan være ganske uoverskueligt. Hvilke af de 9 haller skal man besøge? Og hvordan kommer man ind på de lukkede stande? Hvor skal man bo? Og hvor mange dage skal man bruge på messen?

COMM2IG tilbyder desværre ikke at arrangere en gruppe rejse til messen. Nogle kommer fra Aalborg andre Fyn eller København.
I stedet for tilbyder vi at arrangere møder med de forskellige producenter på messen for dem, der har lyst.
Og har folk lyst, så mødes vi om aftenen til en middag et sted i byen og hygger imens dagens indtryk debatteres.

Vi tænker at folk selv skal kunne gå rundt på messen, altså ikke føle sig bundet til os andre. Og vil man rundt på sightseeing i Barcelona eller spise alene, så gør man blot det.

Man skal altså selv arrangere (og betale) flyrejsen og hotelophold, samt bestille indgangsbilleten til selve messen.
Hvis muligt, så kunne det være hyggeligt at bo i nærheden af hinanden eller måske på samme hotel.

Vil du høre mere om MWC 2020?

Hvis du overvejer at deltage på messen og har lyst til at koble dig til de producentmøder, som vi arrangerer, så send en email til Samir på sama@comm2ig.dk eller ring på 60 43 34 12.

Jeg har også lavet en lang liste med gode råd, der sikrer at man får det bedste ud af messen og opholdet i Barcelona, især hvis det er første gang man deltager. Den sender jeg til dig.

Vi er allerede en lille gruppe på 6 kunder, der skal med Søren Eskild og jeg der ned.

Lidt stemningsbilleder fra de tidligere år.

Læs her mit referat fra Mobile World Congress 2019: