Samsung EMM lukker ned

Samsungs egen MDM/EMM løsning “Premium” lukker ned pr. 30. juni 2020 og kunder skal derfor migreres over på Samsungs nye EMM løsning kaldet “Manage”. Det er vigtigt at komme i gang med migreringen.

Skønt Samsung skriver i deres release notes at man kun kan købe nye licenser eller forlænge ens licenser frem til den 31. december 2018, så har vi erfaret at man stadigvæk kan forlænge sine licenser lidt endnu. Vigtigt, hvis man er lidt presset her og nu på migrationen til det nye system.

Den nye løsning Manage understøtter naturligvis Knox Mobile Enrollment (KME) og tilbyder helt nye funktioner, samt fx. en ny Kiosk Wizard og et remote support værktøj.

Vi har nu assisteret et par kunder med migreringen. Bemærk at man både skal opsætte politikker mv. i den nye løsning, men også have alle de fysiske mobile enheder enrollet i den nye løsning.

I en konkret sag har vi talt om at kunden i forbindelse med migreringen har indkøbt fx. 10 nye Samsung enheder, der skal bruges til 1) at udskifte forældede enheder med nye, og 2) lette slutbrugernes dagligdag ved at de ikke mærker migreringen, men blot får deres enhed ombyttet med en anden, der er enrollet via Manage.

Ved samme lejlighed skal alle nye enheder enrolles ved at benytte KME, som gør indrulningen mange gange lettere.

Migreringen selv tager ikke lang tid, men ombytningen kan tage tid, så forbered jer i god tid.

NB.: Samsung Knox Configure (“KC”) fortsætter.

Har du spørgsmål, så kontakt vores specialister på emm@comm2ig.dk