Kategorier
Mobilitet

Pre-provisionering

I forlængelse af mit tidligere indlæg om “AutoPilot”, så oplever jeg en del kunder, som gerne vil gøre processen for slutbrugerne endnu lettere.

Ligeledes møder jeg også kunder, som har specielle behov ifm. opsætningen af enhederne.

Gør processen endnu lettere for slutbrugeren.

Pre-provisioning (tidligere kendt som White Glove) er en service, hvor hele Autopilot processen udføres i vores konfigurations center i Allerød. PC’erne er derfor klar til brug direkte fra vores lager.

I en normal Autopilot udrulning logger brugeren ind, hvorefter computeren provisionerer. Det betyder, at brugeren skal vente noget tid på at computeren bliver klar.

I Pre-Provisionering bliver applikationerne, politikker og indstillinger forud installeret og brugeren skal blot logge ind og fuldføre de sidste få konfigurationer. Det betyder, at der skal bruges minimal tid hos brugeren til at downloade og installere applikationer, politikker mv., som der ellers bliver gjort normalt i Autopilot processen.

Pc’en er således business-ready, og brugeren er klar til at være produktiv næsten fra det øjeblik, der logges ind på pc’en. Dette giver en elegant slutbrugeroplevelse.


Speciel konfigurationer

Nogle af vores kunder har brug for at installere store software pakker på enhederne. Microsoft Intune har en begrænsning på størrelsen af de pakker, der kan rulles ud til slutbrugerne.

Her kan vores konfigurations center foretage disse installationer inden enhederne sendes ud fra lageret.

Vores konfigurationsfolk kan også indsætte SIM-kort i enhederne, gravere enhederne, sætte skins på, ilægge vedledninger i forsendelsen, mv. i samme proces.

En kommentar til “Pre-provisionering”

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret!
Månedligt nyhedsbrev
ErrorHere